fbpx

Nagyobb felújítási munkák előtt nem csoda, ha előbb szeretne tisztában lenni az árakkal és várható költségekkel. Így van ez a teraszfedés vagy előtető készítés esetén is, hiszen egy hosszú távú, otthonát jelentősen meghatározó munkáról van szó. Az előtető árak ráadásul jelentősen eltérhetnek attól függően, hogy hogyan képzeli el a készülő tetőt. Ezért is kínálunk ingyenes árajánlatot szolgáltatásainkhoz, hogy Ön nyugodt szívvel, bizalommal kezdhesse meg álmai kertjének kialakítását!

Mitől függnek az előtető árak?

Az előtető árakat minden esetben egyedileg, a hely adottságainak és az Ön igényeinek megfelelően tudjuk kalkulálni. Vannak azonban olyan általános szempontok, amik segítségére lesznek a tervezés során:

Méret

Kézenfekvő módon az előtető árak nagyban függnek a lefedni kívánt területtől. Előtetőt kérhet csak a bejárati ajtó, illetve az erkély fölé, ám egyre gyakoribb az ablakok felett elhelyezett, valamint a külső kukatárolót takaró előtető is.
Sőt, amennyiben a ház oldalában terasz került kiépítésre, úgy rögtön a teraszfedést is megoldhatja egy jól megtervezett előtető által. Ilyen esetben az előtetőt alumínium vázra építjük, amivel tökéletesen terasza méretéhez és formájához tudjuk szabni.

Anyag

Anyagát tekintve rendkívül széles skálán mozognak az előtetők, így attól függően, hogy nagyságrendileg mekkora keretet szánnánk rá, tucatnyi lehetőség közül válogathatunk.
Ár-érték arányban talán a legjobb választás a polikarbonát, mely különösen tartós és strapabíró, könnyen alakítható anyag. Ennél drágább ugyan, de elegánsabb hatást is kelt az üveg. Törhetetlen üveg előtető esetében pedig szintúgy kikezdhetetlen, hosszú éveken át megbízható megoldást kap. Az előtető árak premium kategóriáját pedig a rendkívül praktikus és modern bioklimatikus pergola jelenti.

Kialakítás

A fentiekből már kiderül, hogy attól függően, hogy pontosan mi az előtető tervezett funkciója, többféle kialakítás közül választhatunk. Hagyományos előtető esetében elég a ház falára szerelni, ám nagyobb kiterjedésnél szükség van egy váz kialakítására is. Továbbá a felületi lezárás is különböző módokon alakulhat attól függően, hogy milyen anyagú előtetőt választunk.

Laikusként számos olyan dolog merülhet fel, amire nem talán gondolna, de sok éves tapasztalattal rendelkező szakértői csapatunk örömmel segít megtervezni a tökéletes előtetőt, hogy az biztosan mindenben passzoljon otthonához!

Előtető árak rejtett költségek nélkül

Felújításkor mindig jogos az aggodalom, hogy a folyamat során újabb és újabb rejtett költségek kerülnek elő, melyek jelentősen megemelhetik az előre kikalkulált büdzsét. Egyedileg elkészített árajánlatunk ezért már konkrétan az Ön otthonának sajátosságai és igényei alapján készülnek, hogy ne kelljen később felmerülő költségek miatt aggódnia.

Kérjen máris ingyenes árajánlatot!

Ajánlatot kérek