fbpx

Kocsibeálló építése

Kocsibeálló építése

A kocsibeálló építése manapság igen elterjedt, hiszen kényelmes megoldást jelent adott esetben, amikor nem kívánunk beállni a garázsba, csak épp egy két órára ugrik haza az ember és hirtelen rákezd a szakadó eső. Ebben az esetben nagyon jól jön egy autóbeálló. De még sorolhatnám azokat a példákat, ahol az autóbeállók remek védelmet nyújtanak gépjárművünknek. Az autóbeálló ideális választás, ha szeretnénk megvédeni gépkocsinkat a természet viszontagságaitól.

A kocsibeálló építése, épp úgy mint egy normál előtető, télikert vagy teraszbeépítés, ugyancsak többféle anyagból készülhet. Egyszerűen csak egy szép épületkiegészítést jelentenek, melyek jó tervezés esetén, impozáns megjelenéssel ékesítik ingatlanunkat.

kocsibeálló építése

Az autóbeálló építésének szempontjai:

  • Fontos szempont a fentiek alapján, az alapanyag. Nagyon sokan fa szerkezetből csináltatják meg az autóbeállót, ebben az esetben nagyon barátságos áron juthatunk a kocsibeállóhoz, azonban ebben az esetben 2-3 évente kezelni kell a szerkezetet. Tehát további költséget jelent. A hegesztett, csavarozott, vas (acél) zártszelvényekből készített szerkezetek, szintén kedvező árúak, de ebben az esetben is gondoskodni kell a későbbiek során kezelésről, festegetni kell. Ezen kívül esztétikailag sem annyira előnyös.
  • Cégünk nem kizárólag, de szívesebben csinál alumínium szerkezetből autóbeállót is, hiszen ebben az esetben egy örökös szerkezethez jutunk, ami kezdetben igényel magasabb összegű beruházást, de a későbbiek során nem kell hozzá nyúlni, nem kell kezelni. Autóbeállónál is több féle fedési mód közül lehet választani. Általában a 25-40 mm vastag polikarbonát fedést szoktunk ajánlani. Igazából ez ízlés és pénztárca kérdése.
  • Kérjen árajánlatot, mely alapján nagyságrendileg tisztában lesz azzal, hogy mekkora anyagi ráfordítást igényel álmának megvalósítása. Amennyiben kérdése van, keressen meg minket a kapcsolat oldalon található elérhetőségeinken!
  • Kocsibeálló építését, autóbeállók építését az ország bármely pontján vállalunk. Előzetes egyeztetés után a szükséges felmérést akár Szlovákiában is elvégezzük!