fbpx

Kocsibeálló építése. Tavasszal épp a legjobb ideje van a ház körüli felújításoknak! Nemcsak azért, mert így a kellemes meleg időszak beköszöntére már újult pompájában élvezhetjük a kertet, de azért is, mert rengeteg kockázatot előzhetünk meg ilyenkor. Például egy fedett kocsibeálló építése éveket adhat autónk élettartamához. Mi mindent előzhet meg, ha még most gondol autójára?

Védje autóját a tavaszi-nyári időszakban is fedett kocsibeállóval

Nem hiába ragadt rá a szeszélyes jelző a tavaszi hónapokra, a semmiből jövő viharok pedig plusz aggodalmat jelentenek az autóra nézve. Nem beszélve az elmúlt években megtapasztalt áprilisi jégesőkről, havazásokról! Fedett kocsibeálló építésével máris rengeteg stresszt spórolhatunk meg magunknak, hiszen legalább az autót biztonságban tudhatjuk a viszontagságos tavaszi időjárás elől.

Kocsibeálló építése, hogy megvédjük autónkat a szennyeződésektől

Gyönyörű, ahogyan tavasszal újraéled a természet, de vannak azért, akik megszenvedik a folyamatot. Az allergiások mellett gondolunk itt az autótulajdonosokra is: alig győzzük takarítani az autót a virágportól, szirmoktól, fanedvektől, bogaraktól. A tavaszi természettel járó szennyeződések hosszú távon komoly károkat okozhatnak a fényezésben, mindenképp érdemes ezért tartósan is használható megoldást találni. Kocsi beálló alatt biztos lehet benne, hogy autója biztonságban van a szennyeződésektől.

Még megelőzhetjük a kánikulát kocsibeálló építésével

Minden évszakban megvan, hogy mitől kell óvnunk az autót: nyáron az erős napsugárzás ugyanis behatolhat a festék belső szerkezetébe, ami miatt bemattulhat a karosszéria.

A kocsibeálló építése során érdemes szem előtt tartani a megfelelő szellőzést is, hiszen a nyári forróság is rengeteg kockázattal jár. Tudta például, hogy a hőségben sokkal nagyobb egy defekt kockázata, mert a gumiabroncsok eleve ki vannak téve a hőtágulásnak? És hogy nyáron megváltozhat a motorolaj viszkozitása, amitől az alkatrészek nem megfelelően tudnak súrlódni egymáson?

Szerencsére szakértő csapatunk minden ilyen szemponttal tisztában van, tervezéskor pedig sorra is vesszük az összes kockázati faktort.

Fedett kocsibeálló építése igényei szerint

A praktikus szempontok mellett persze a stílus sem lehet mellékes, ezért autóbeállóját teljes mértékben otthona stílusához és az Ön igényeihez igazítjuk. A helyszíni felmérés során figyelembe vesszük a kert sajátosságait, majd látványtervet készítünk, ahol még közösen csiszolhatjuk tökéletesre a várható végeredményt.

Kérjen most ingyenes árajánlatot, és gondoskodjon időben autója védelméről!