fbpx

Egyedi kocsibeálló

Egyedi kocsibeálló, autó beálló készítése, gyártása, szerelése. A kocsibeállók színválasztéka nagy, alumínium profilból van a váz, ami örökös. Az egyedi kocsi beálló, autó beálló gyártása különleges megoldással történik, aminek a váz szerkezete az alumínium.  Az alumínium kocsibeállók ár-érték aránya nagyon kedvező! Kérjen árajánlatot, majd ezután a helyszínen ingyenesen felmérjük.

Az alumínium egyedi kocsibeálló, lehet kettő, vagy több autó beállásos is. Autó beálló gyártása, szerelése, amit alumínium vázból készítünk, így örökös, nem kell kezelgetni és még fa hatással is tudjuk készíteni. Természetesen ez drágább mintha fából készítenénk a kocsibeállót de nem kell évente kezelgetni.

Árajánlatkérés>>>

Autó beálló készítése, gyártása, szerelése nagy színválasztékkal. Az egyedi kocsibeálló profilja alumínium, aminek jó a statikája. Az autóbeálló könnyen átszerelhető más helyre, lezárható zárt garázsnak. Könnyen tisztítható, mindig mutatós marad.

Az általunk gyártott kocsi beálló előnyös a fa szerkezetekhez viszonyítva, mivel nem csak nyeregtetős, félnyeregtetős elő tető készíthető belőle, hanem bármilyen idomot le tudunk gyártani.

 

Ajánlatot kérek