fbpx

Kocsi beálló referenciák

Kocsibálló építésére készül? Akkor a legjobb helyen jár! Tekintse meg kocsi beálló referenciáinkat.

Kocsi beálló referenciák bemutatják munkáinkat, képeink megtekintése után Ön is megismerheti, hogyan dolgozunk profi szakemberekkel.

Kocsi beálló referenciák

Sokunk számára az autó szinte olyan, mint egy családtag. Szeretnénk megóvni kívül-belül, de sajnos nem mindig hozza úgy az élet, hogy erre lehetőségünk is van. Egy új ház építése vagy vásárlása esetén gyakran költséghatékonyabb megoldást jelent egy oldalt nyitott kocsibeálló. Ez a megoldás megóvja az esőtől, valamint a jég és hóeséstől , illetve a ház felől a szél sem éri. Egy garázs árának töredékéért kerülhet fedél az autó felé is.

Bár egy elő tetővel nincs az autó miden irányból védve, mégis sokkal biztonságosabb, mint ha az utcán, vagy az udvaron a szabadban állna. Egyre ritkábban telik el úgy év, hogy ne jönne egy fákat ledöntögető jégesővel együtt járó vihar, ami autók ezreiben tesz károkat. Ön tehet az ellen, hogy a következő viharnál ne kerüljön a károsultak sorába.

Az autó tárolására egy télikert is kiváló megoldás, hiszen ugyan úgy minden irányból fedett helyen van, és a felépítése is olcsóbb. Emellett ugyan olyan jól szigetel is, így a hidegtől vagy a kánikulától is megkímélheti az autóját. De van még egy óriási előnye! Egy garázsnak épített télikert bármikor átalakítható egy hangulatos pihenő, dolgozó szobává, vagy esetleg konditeremmé is. Amíg egy garázs felépítésénél nem használunk ugyan olyan szigetelést, mint a lakótérben és valószínűleg a nyílászárók sem egy otthonba illőek, addig egy télikert bármikor átalakítható. Ennek köszönhetően kitűnően alkalmazkodik az Ön és családja igényeihez.

Mind a két megoldásnak megvan a maga fő előnye. Tekintse meg referenciáinkat, melyek segítenek majd eldönteni melyik az Ön számára legjobb megoldás. Bármilyen kérdése van a kollégáink a rendelkezésére állnak.

Kérje ingyenes árajánlatunkat!