fbpx

Kocsi beálló

Nincsen garázsa, ahol télen-nyáron biztonságban lenne az autója? Szeretné, ha a vendégei fedett helyen parkolhatnának? Gyors és olcsó megoldás a kocsi beálló építése, amelyet az általunk gyártott panelekből a saját elképzelései szerint építünk meg!

Kocsi beálló, kocsi beálló gyártása, építése, szerelése

Nem mindig van lehetőség zárt garázs építésére vagy bérlésére és az is előfordulhat, hogy több autót használ a család. Esőben és a téli hónapokban úgy is megvédhetjük az autót, ha nem vállalkozunk nagyobb beruházásra. Ilyenkor célszerű fedett kocsibeállót építtetni, amelyet a már kipróbált profilokból gyorsan és szépen kivitelezünk Önnek!

Miért érdemes tőlünk alumínium szerkezetű kocsibeállót rendelni?

  • Mert az alumínium szerkezetű kocsi beálló tartósabb, mint a fa és nem igényel rendszeres kezelést, ezért mindenképpen megéri az árát.
  • Mert nyeregtetővel, félnyereg tetővel gyártjuk a kocsibeállót, így lefolyik róla az eső vagy az olvadó hó, nem károsítja a tetőt.
  • Mert gyorsan és olcsón oldhatja meg a parkolást az udvarán, ha tőlünk kér ajánlatot.
  • Mert 5 év garanciát vállalunk az általunk épített kocsibeállókra.

Kocsi beálló, kocsi beálló gyártása, építése, szerelése

A gyakorlati tapasztalat nagyon fontos, ha valóban szép kocsibeállót szeretne cégéhez vagy otthonába. Munkatársaink igazi szakemberek: ismerik a szakma titkait. Magyarországi székhelyű cégként a minőségi munka mellett törekszünk arra, hogy a legjobb ár-érték arányú szolgáltatást nyújthassuk a megrendelőinknek. Szóval 5 nyomós érv is szól mellettünk:

  1. Évtizedes tapasztalat, több kocsi beálló kialakítása, sok kreatív megoldás és meggyőző referenciamunkák.
  2. Az kocsibeálló építés, kocsibeálló gyártás és kocsibeálló szerelés terén magasan képzett, kipróbált és megbízható szakemberekkel dolgozunk.
  3. Német minőséget kaphat magyar árakon – mivel cégünk magyarországi székhelyű. Miért is fizetne ki egy vagyont egy kocsibeálló építésért?
  4. Sok elégedett ügyfelünk véleményére támaszkodva mondhatjuk, hogy szépen dolgozunk: az Ön kocsibeállója nagyon hosszú ideig szolgálja majd családját.

Nincs más hátra, kérjen egy ajánlatot!