fbpx

Terasz előtető gyártása, felszerelése. A terasz elő tető lehet a ház dísze is, azonban az sem utolsó szempont, hogy nem áznak át a kint hagyott tárgyak. Terasz elő tető kutyusnak, macskának, nyúlnak is elérhető kínálatunkban. Védje háziállatát, teremtsen neki egy kuckót a teraszon.

Általános tudnivalók terasz előtetőkről

A terasz előtető ideális teraszok, erkélyek, vagy járművek elhelyézésére szánt parkolóhelyek fedésére. A tetőburkolat lehet polikarbonát, üveg vagy hőszigetelt szendvicspanel.

Tartós alumínium váz

A tartós, rozsdamentes alumínium elemek nagy stabilitást és a biztonságos álló helyzetet szavatolnak. Az alumínium alkatrészek időjárásállók, nem mennek tönkre,  és megtartják a színüket sok éven át. Így a terasz előtető hosszú ideig díszíti a kültéri területeket.

terasz-eloteto

Terasz előtető

Könnyen tisztítható

A terasz előtető a karbantartás tekintetében is meggyőz mindenkit. Az olyan szennyeződések, mint a homok, vízfoltok vagy a madarak ürülékei könnyen eltávolíthatók az alumíniumszerkezetről, drága speciális tisztítószerek használata nélkül. Egyéb karbantarást a tetőszerkezet nem igényel. Nincs szükség festésre, olajozásra, lakkozásra. 

Műszaki információk:

Polikarbonát tető esetében is a tartószerkezet alumíniumból készül. Ha egy méternél nagyobb a kinyúlása a faltól, akkor tartólábakat helyezünk el. A polikarbonát lemezek lehetnek, áttetsző, bronz, opál színűek.

A terasz előtetői, vagy kocsi beálló tetői lábakon állnak mivel statikailag meg kell felelni a követelményeknek. Az alumínium időtálló, a felhasználható anyagok közül a legjobb. Nem készítünk műanyagból előtetőt, mert nem időtállóak. Mi tervezzük meg az előtetőket az Ön elképzelései szerint. Többféle színben elérhető!

Kérje ingyenes árajánlatunkat >