fbpx

Előtető teraszra. Készíttessen Ön is előtetőt teraszára, hogy az esős napokon is ki tudja használni teraszát. Elő tető teraszra, teraszfedés, terasz elő tető készítése profi szakemberekkel.

Előtető teraszra

A cégünk fő profilja az előtető készítése is. Az előtető sok mindent elárul a lakás, a ház tulajdonosáról. A zuhogó eső a nyári hőségben aranyat ér, de vannak esetek, amikor szívesen megúszná, hogy bőrig ázzon vagy egyéb tárgyi eszközök elázzanak ezért a teraszra előtető nagyon is megtérül. Biztos Ön is járt már úgy, hogy a bejárati ajtó előtt toporogva, bőrig ázva kereste a táskájában az ajtó kulcsát. A kihasználatlan terasza, ami se télen, se nyáron nem igazán használható, könnyedén lefedhető. A múltban sok helyen alkalmazták a hullámpalából, hullámlemezből készült vas tartóvázas előtetőt drótvázas tetővel. Ha esetleg ilyen van Önöknek is a bejárati ajtó felett érdemes elgondolkodni a cseréjén, egy modernebb , stílusosabb, szebb előtetőre.

eloteto-teraszra

Előtető teraszra

Az előtető kialakításokhoz leírásainkkal és képeinkkel szeretnénk segítséget nyújtani. Általában ezeket a falra lehet szerelni. Nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsi beálló elő tetői, előtető teraszra, támasztó lábakkal van alátámasztva.

Kérje ingyenes árajánlatunkat >