fbpx

Előtető

Előtető készítés, beépítés, elő tető teraszra, teraszfedés készítés. Az elő tető sok mindent elárul a ház tulajdonosáról. Gondolni kell arra, hogy a későbbiek folyamán zárt teraszt szeretnénk.

Az elő tető a lakás dísze is lehet, valamint nagyon sok funkciója is van egyben. A zuhogó eső a nyári hőségben nagy szolgálatot tesz, azonban a kulcsot keresgélni a bejárati ajtó előtt vagy a terasz ajtón át nézni, hogyan ázik kedvenc kiülőnk nem túl kellemes. Korszerű alapanyagból dolgozunk, és készítjük el az előtetőket.

A nagyobb elő tetőknél, főleg a terasz elő tetői, vagy kocsibeálló elő tetői, támasztó lábakkal van szerelve, alátámasztva. A tető szerkezet felületi lezárása történhet polikarbonáttal, üveggel, vagy hőszigetelt szendvicspanellel is.

Cégünk nem csak az előtető építésben, hanem az előtető tervezésben is segít. Szakértőink kreatív és praktikus megoldásokat dolgoznak ki, hogy Önnek a legmegfelelőbb előtetőt készíthessük el. Az előtető tervezés során figyelembe vesszük az Ön elképzeléseit, a rendelkezésre álló teret, a költségvetést és a hatósági előírásokat. Az előtető tervezés eredményeként Ön egy látványtervet és egy részletes költségvetést kap, amely alapján eldöntheti, hogy megvalósítja-e álmai előtetőjét.

 

Ajánlatot kérek