fbpx

Bioklimatikus pergola

Terasz télikert, erkély elő tető pergoláink speciális megoldásként járulhatnak hozzá otthona árnyékolásához. Minőségi, időtálló, megbízható elemként funkcionál. Élvezze a szabad levegő okozta szabadságot, érezze magát kényelemben és maximális biztonságban egy bioklimatikus pergola alatt az év bármely szakában. Hűsöljön a mozgatható lamellák alatt a legforróbb nyári délutánon, vagy élvezze a teljesen üvegezett teraszának adottságait egy hóval borított téli napon. Alumínium és üveg elemei időjárásállók. Többrészes rögzítései és az oszlopokba rejtett esővíz elvezetőknek  köszönhetően maximális vízzárásról gondoskodik.  

Megfelelő megoldást keres vendéglátó helye számára? Pergoláink sokrétűsége számtalan variációt nyújt az egyszerűbb két pilléres megoldástól az összetettebb szerkezetet igénylő teraszok fedéséhez. Egyedileg tervezett pergoláink üvegfallal is kérhetők, melyek teljes védelmet biztosítanak a szél és az eső ellen. Hangulatos belső LED világítása plusz élményt ad, ennek a kifinomult, modern megjelenésű szerkezetnek. A maximális kényelem elérését a motorizált lamellák biztosítják. Irányításukkal könnyen szabályozhatóvá válik a beengedett fény mennyisége.

Billenthető lamellás bioklimatikus pergola

Exkluzív megjelenés, stabil, időjárás álló szerkezetek, mely garantálja, hogy  teraszát egész évben használni tudja. 

Motorizált lamelláinka köszönhetően kényelmesen és könnyedén állítható a beáramló fény mennyisége. Vízelvezetésének köszönhetően, teljes védelmet biztosít az alatta tartózkodók számára.

Alkalmas vendéglátó helyek és otthonok számára egyaránt.

 

Elhúzható ponyvás bioklimatikus pergola

Tökéletes választás teraszok, tetőteraszok fedésére. Ajánljuk vendéglátóhelyek, szórakozóhelyek nyitott tereihez, illetve magánszemélyek számára is.

A ponyvák vízállóak, így eső esetén nem szükséges behúzni őket.

Képzelje el, hogy egy meleg nyári napon munka után, vagy a nyaralás alatt kedvenc bárjának, éttermének teraszán egy ilyen pergola alatt fogyasztja el kedvenc italát, akár az esti órákban is, hiszen LED világítása biztosítani fogja a plusz hangulatot.

 

Kérje ingyenes árajánlatunkat >