fbpx

Egy szempillantás alatt véget ért a nyár, és bár a kellemes időjárás még kitart, ugyanilyen hamar beköszönt az igazi ősz is. Úgy érzi, messze nem töltött annyi időt teraszán, mint szeretett volna? Pedig nem kell hozzá ragyogó napsütés és kánikula, a fedett terasz beépítése megoldja a kérdést!

Időjárásálló kialakításának köszönhetően évszaktól függetlenül megpihenhet teraszán, még kellemes estéket is eltölthet ott. Míg egyébként napnyugtával már lehűlne annyira a levegő, hogy inkább visszavonuljon a házba, a fedett terasz beépítése gondoskodik róla, hogy kint is kellemes legyen a hőmérséklet.

Nem okozhatnak problémát az esőzések, a borús napok sem. Sőt, nincs is szebb, mint egy kellemes kuckóból csodálni a hulló esőt – erre is tökéletes a fedett terasz beépítése, de akár egy előtető is.

Már csak egy minőségi terasztető is segít bent tartani a hőmérsékletet, ezáltal kellemesen időjárást nyújt a hűvösebb estéken. De a fedett terasz beépítése garantálja a kellemes időjárást, hiszen oldalról is zárható panelek alkotják. Ez persze nem jelenti azt, hogy le kellene mondania a nyitott terasz élvezetéről, hiszen az elhúzható oldalsó paneleket egy könnyed mozdulattal ki lehet nyitni a napsütéses délutánokra, majd ugyanilyen könnyedén be is zárni, ahogy hűl az idő.

Egy fedett teraszban kreatív tervezési lehetőségek rejlenek, amikkel még esztétikusabbá teheti otthonát. A választott váztól, kialakítástól, terasztető típustól függően bármilyen stílust kialakíthat, a megfelelő kiegészítőkkel pedig szezonálisan is alakíthatja teraszát.

Egy fedett terasz beépítése remek módja otthona bővítésének

A terasz nyáron teret ad az élményeknek, de a hűvösebb idő beköszöntével csak üresen áll. Pedig nem csak teraszként, de otthona extra helyiségeként is remekül megállja a helyét!

Egy nappaliból nyíló beépített terasz extra négyzetmétereket ad otthonához, időjárásálló kialakításának köszönhetően pedig egész évben élvezheti. Ráadásul az oldalsó paneleken bekacsintó természet mindig kellemes légkört varázsol.
Kérjen ingyenes ajánlatot weboldalunkon, szakértő csapatunk megálmodja és elkészíti a teraszt, amit egész évben élvezhet!