fbpx

Erkély előtető készítése, beszerelése, elő tető erkélyre, teraszra. Terasz és erkély előtető kedvező áron. Az erkélyek a házak dekoratív, hasznos, de meglehetősen védtelen részei. A beverő eső, az olvadó hó nemcsak koszt hoz, de az erkélyre, és a házfalba bejutva statikai és egészségügyi problémákat is okozhat. Egy jól megválasztott előtető az erkély fölé, nemcsak szép, de hasznos is.

Az előtető, de különösen a polikarbonát előtető úgy védi erkélyét, hogy a bejutó fényt nem korlátozza. Ám amennyiben pont árnyékolni szeretne előtetője által, a különböző (bronz, opál stb.) színű polikarbonát fedésekkel egyszerűen megoldható ez is, illetve választhatja a hőszigetelt szendvicspanelt és üveget is.

Fontos, hogy az erkély előtető a helyszínen szerelhető legyen, viszonylag kis, szűk helyen is. Látványvilágban feleljen meg a kor elvárásainak, de nem üthet el a ház összképétől. Könnyű szerkezetű legyen, ezáltal is megkönnyítve a nagy magasságban végzett munkát.

Könnyű súly, egyszerű, gyors szerelés!

Ez a kulcsa egy korszerű előtetőnek, mely erkélyfedés is egyben. Aki ilyen előtetőt szeretne, annak a mi előtetőnk az ideális választás. De nem csak azoknak tudunk megoldást nyújtani, akik fedetlen erkélyüket akarják előtetővel fedni. A tömbépületek alsóbb szinti lakóinak szintén szüksége lehet egy keskenyebb előtetőre az erkély fölé, mert bár a felső erkély véd a függőleges irányú csapadéktól, de nem véd a csapóesőtől, hófúvástól, és a felsőbb szintekről „véletlenül” lehulló hulladékoktól. Ezekre mind megoldás egy keskeny előtető, mely a felső erkély aljára egyszerűen, alulról felszerelhető.

Kérje ingyenes árajánlatunkat >