fbpx

Az előtető legnagyobb előnye kétségkívül funkciójában rejlik, hiszen védelmet nyújt az időjárási tényezők elől, sőt, óvja a ház falát és még a rezsiköltségek csökkentését is szolgálja. Ám emellett esztétikai szempontból is fontos, professzionális tervezéssel otthona dísze lehet! Ha szakértő csapatunkra bízza a munkát, biztos lehet benne, hogy az elkészült előtető minden igényét kielégíti és otthona esztétikai értékét is emeli. Nézzük a tervezés főbb elemeit!

Az előtető készítés tervezésének első lépései

Az előtető készítés szépsége a sokszínűségben rejlik: a szerkezet színét, anyagát, kialakítását tekintve is rengeteg a lehetőség:

  • anyagát tekintve választhat polikarbonát előtetőt, üveg előtetőt, hőszigetelt szendvicspanelt vagy szövetes pergolát
  • a tartószerkezet szintén többféle módon készülhet, akár fából, alumíniumból vagy műanyagból
  • a fa előtető szerkezet melegsége mellett minimalista stílushoz igazítva kérhet fekete vagy fehér alumínium szerkezetet is. Ezek remekül tudnak harmonizálni a házfal vagy tetőszerkezet kialakításával is

A megfelelő előtető kiegészítők megválasztásával pedig további praktikus és esztétikus funkciók is elérhetőek, mint a szerkezetbe épített esőelvezető vagy akár beépített LED-világít.

Hogy lesz igazán egyedi az előtető?

Azért, hogy tökéletesen otthona stílusához és az igényeihez passzoló előtetőt készíthessünk, a munkát részletes helyszíni felméréssel kezdjük. Szakembereink felmérik a kert (vagy terasz) sajátosságait, a környezet adottságait, valamint a lakás vagy ház kialakítását és stílusát.

Eközben részletesen átbeszéljük, milyen funkciókat tart Ön fontosnak az előtető kapcsán. A kapott információk és a részletes felmérés után csapatunk elkészíti a látványterveket, amit kétdimenziós rajz, illetve 3D-s grafika formájában is átadunk. Ezeket részletesen átbeszéljük, igény esetén itt-ott módosítunk rajta, hogy teljes mértékben olyan lehessen, amilyet megálmodott. A tervezés során végig szoros kommunikációban állunk, valamint folyamatosan tartjuk a kapcsolatot a műhellyel és a szerelőkkel is.

Szakértőink előtető kiegészítőket is ajánlanak, sőt, igény esetén lakberendezési tervvel is szolgálnak.

A szerződést követően pedig kezdetét vehetik az előtető készítési munkállatok, és hamarosan élőben is viszontláthatja elkészült előtetőjét, teraszát. Kérjen máris ingyenes árajánlatot, és tavasszal már megújult teraszán élvezheti az első napsugarakat!

Ajánlatot kérek